tiistai 4. helmikuuta 2014

Rakenna & sisusta 2014...ja 2015... tai 2016...

Kyseiset messut tuli viikonloppuna kierrettyä. Lähinnä talopakettien esitteitä lähdettiin hakemaan... ja tietty kaikkiin kilpailuihin tuli epätoivossaan osallistuttua!
Ja niitä esitteitä ja talokirjoja tulikin jonkun verran kotiin luettavaksi. Muutaman oon jo ehtinyt lukasta ja korvamerkatakin...

Enemmänkin olisi ollut tarjolla, mutta ei enää jaksanut kantaa! Noita firmoja tuntuu olevan ihan älyttömästi nykyään. Hintaeroja hirveesti ja yhtä paljon eroja pakettien sisällöissä. Hulluksi meinaa tulla kun on niin paljon vaihtoehtoja. Mutta mutta, tämä projekti ei kuitenkaan käytännössä käynnisty kun aikaisintaan ensi vuoden puolella kun itse palaan työelämään, on sitten jostain kumman syystä tuo taloudellinen puoli vähän parempi... Mut hei hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Tämän vuoden puolella siis katsellaan taloja ja tontteja ihan urakalla, jotta kaikki on sitten selvää kun rakentamisen aika koittaa.
Meillä toiveissa talo jossa:
n.150 neliötä
1,5-2 kerrosta
4mh,k,oh,2x wc,s ja khh
parveke
ruokailuerkkeri
keittiössä liesisaareke
1-2 takkaa
puuhella
lasikuisti
vaatehuoneita
pesuhuoneessa kaksi suihkua
saunassa ikkuna
lastenhuoneet yläkerrassa
Siinä jotain ja tietenkin jostain täytyy mahdollisesti tinkiä... 150 neliötä olisi meille sopiva ja kun lasketaan niin, että neliö maksaa n.1800€ niin ei tarvii kahta kertaa miettiä haluaako kymmenen neliötö enemmän vai vähemmän kun vähempikin riittää. :)

Vielä muutamat ideakuvat messuilta; niin paljon kaikkea hienoa ja kaunista.
 Ruskon kunnan ja Loviisan aitan osasto <3




Päivän paras :D ja iha hitoksee jännitti!




2 kommenttia:

  1. Heippa Anette :)
    Hihi, mekin käytiin messuilla ja Teuvon halaaminen oli ehdoton kohokohta! Melkein romahdin :D Isäntä kyllä paineli karkuun hippulat vinkuen.....
    Kiva blogi!
    t. Pia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu oli se vaan niin jännää :)
      Kiva, että löysit tänne!

      Poista