torstai 27. maaliskuuta 2014

Pihahommissa

Onnista on kovaa vauhtia tulossa pieni puutarha-apuri. Ja ihanaa kun hän ei enää jatkuvasti karkaile pihalta vaan keskittyy omiin leikkeihinsä ja pitää huolen, että äiti on lähellä.




Kiva kun on kevät niin aikaisessa. Pihasta jo suurin osa haravoitu ja omenapuut kävi pappa 
leikkaamassa. En ajatellut muutenkaan ottaa sen suurempaa stressiä tänä vuonna ton pihan kanssa. Kesällä otetaan vaan lunkisti terassilla loikoillen ja oleskellen. Ei mitään kummempia projekteja tänä vuonna. Paitsi pihatalli pitäs siivota, sieltä suurin osa tavarasta joutaakin kaatopaikalle. Saadaan sitten tilalle tilaa pyörille ja kaikille puutarhavehkeille ja -tarvikkeille. Kasvimaalle tulee pakolliset perunat, porkkanat ja sipulit, siis ne varmat ja tarpeelliset. Ja kasvihuoneeseen tomaattia ja kurkkua varmaan...katotaan vaan pari kuukautta eteenpäin kun ahneus on taas iskenyt... :)
Sitten vielä pakolliset terassien kyllästämiset ja sen semmoset. Siinähän se kesä sitten jo menikin. :)
Ahneus iski näissäkin. Alle kymmenen tomaatin alkua noista pääsi jatkoon.

Pelargonit pääsivät ulkoilemaan. Vanhimmat alkavat olemaan jo aika puisevia, mutta nättejä.
Muuten ollaan nyt vähän niin kuin karanteenissa, Aarrella saattaa neuvolan mukaan olla parvorokko, joten pysytellään kotosalla ettei tartuteta muita. Ikävä tauti tuntuu pienelle olevan, ja sitkeä.
Muuten neuvolassa kaikki hienosti, 8kk 10,2kg ja 76cm. Tosi pitkä poika kuulemma ikäisekseen! Ei sitä omin silmin oikeen osaa sanoa kun ei meillä kumpikaan ole ollut ihan keskivertokokoinen vauva, pienestä puhumattakaan.
Nyt vaan paljon syliä ja haleja. ♡


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti