torstai 16. tammikuuta 2014

Äidin tekemää ruokaa

Meillä on harva se päivä käynnissä sosetehdas. Aarre 6kk syö jo ihan kunnon annoksia, joten pakastimesta löytyy jos jotakin... Onnin kanssa aikoinaan tein vihannessoseet itse, mutta nyt oon laajentanu jo lihasoseisiinkin. :) Ei se ihan tosissaan paljon vaivaa vaadi tai vie aikaa, että tekee itse. Parasta mun pojalle! Vaikka ei valmissoseissakaan vikaa ole, mutta tämä onkin enemmän sellanen periaatejuttu. Hedelmä- ja marjasoseet ostan toistaiseksi ainakin valmiina purkissa. Puurot tehdään vauvoille tarkoitetuista hienoista puurohiutaleista.




Ja mikä parasta niin Aarrellekkin maistuu äitin tekemä sapuska!


2 kommenttia:

  1. Voi, rakastin tehdä noita pikku annoksia pakastimeen, kun omat lapset olivat pieniä. Oli niin kiva ottaa jääpalakuution kokoisia liha ja kasvisannoksia ja tehdä niistä omia sekoituksia<3 Perunan keitin yleensä tuoreena ja muut sitten pakkasesta...
    Parasta pienelle♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ja niin helppoa sitten kun on vaan saanut ne sinne pakkaseen asti. :)
      Kiva kun kävit kommentoimassa! :)

      Poista